Laadukkaat ratsastustunnit Uudenkaupungin ja lähialueen harrastajille

Lue lisää kokeneesta ratsastuksenopettajastamme

Kantolan Ratsutalli & Ratsuvalmennus Anu Teinilä tarjoaa ratsastustunteja
Uudenkaupungin ja lähialueiden ratsastajille ratsastuksenopettaja Anu Teinilän johdolla. 


Tarjoamme sekä koulu- että esteratsastusta ja maastoestetunteja omalla kentällämme tai toiveittesi mukaan omalla tallillasi. Mikäli olet kiinnostunut maastoratsastuksesta, saat meiltä opetusta myös siihen.

Tarjoamme myös kursseja ja koulutuksia ratsastajille sekä mahdollisuuksia vuokrata ratsu.

Yksilöllistä ratsastuksen opetusta

Painotamme ratsastuksen opetuksessa ratsastajan kehotietoisuutta ja ratsukon biomekaniikkaa. 2–4 ratsastajan ryhmät mahdollistavat yksilöllisen opetuksen. 


Tallillamme on mahdollista opetella esteratsastusta, kouluratsastusta sekä hypätä esteitä maastossa. Maastoreitit voidaan räätälöidä pituudeltaan, reitiltään sekä vauhdiltaan jokaiselle sopivaksi. 


Tuntihinnastomme on seuraava:

  • Ryhmätunti 32 €, yksityistunti 43 €.

  • Aloittelijoille 30 min ratsastustunnit 20 €.

  • 2 h maastoratsastus 45 €.


Hintoihimme sisältyy ALV 10 %. 

Meillä voit maksaa myös palveluseteleillä.

Enemmän irti ratsastusharrastuksestasi vuokrahevosen avulla

Osaaville ratsastustunneilla käyville ratsastajille tarjoamme hevosia vuokralle itsenäiseen ratsastukseen. Voit ratsastaa kentällä koulu- ja puomiharjoituksia sekä tehdä maastoratsastusretkiä. Ratsastus tapahtuu aina ”omalla” vuokrahevosellasi.

Voit suunnitella itsellesi sopivan paketin, esimerkiksi yksi itsenäinen ratsastuskerta ja yksi ratsastustunti viikossa. Ratsastustunnit koulu- ja esteratsastuksessa toteutetaan 1–3 ratsukon ryhmissä.

Ratsuvalmennuksen avulla paremmaksi ratsastajaksi

Opetuksessa painotetaan vastavuoroista yhteistyötä, kevyitä apuja ja tasapainoista istuntaa. Rauhalliset ja selkeät avut saavat aikaan tyytyväisen ratsukon. 


Lue lisää ammattitaitoisesta henkilökunnastamme!

Maastoratsastus tarjoaa ainutlaatuisia luontoelämyksiä

Maastoratsastuksessa pääset ainutlaatuiseen kosketukseen niin hevosen kuin ympäröivän luonnon kanssa. Hevosemme ovat rauhallisia ja opit pärjäämään niiden kanssa helposti maastossa. Yhdessä voimme valita eripituisia reittejä, jotka sijaitsevat lähimaastossa. Ne tarjoavat sekä luonnonrauhaa että paikan menevämmälle ratsastukselle, jos sitä haluat.

Maastoretkillämme on myös mahdollista päästä kahlaamaan tai uittamaan hevosta.