Tallin omat hevoset

Simberg High D

Welsh B tamma Didi muutti Kantolaan alkuvuodesta 2016. Didi on pieni ja pirteä pikkuponi, 129cm säkäkorkeudeltaan. Didin on tarkoitus toimia Maijan ratsuna sekä osallistua myös tunneille.

Väipäre

Suomenhevonen, syntynyt 2007. Säkäkorkeus 160cm.

Väinö on sympaattinen ja rauhallinen tyyppi. Väinö toimii kaikkialla ja kaikilla kunhan ratsastaja muistaa käyttää hyvin pieniä apuja. Koulupuolen osaamista löytyy HeB tasolle ja kehitys on jatkuvaa. Estepuolella Väinöllä hypätään toistaiseksi maltillisesti 60cm tasolla vanhan jännevamman takia. Maastossa Väinö on superluotettava.

Liberty Girl VW

Hollantilainen poni, syntynyt 1999. Säkäkorkeus 146cm.

Lisi on kiltti ja osaava poni. Kilpaillut monta kautta 80-100cm luokissa. Koulupuolellakin löytyy osaamista vaikkei muoto ehkä maailman paras olekaan. Erittäin kiltti hoitaa.

Ernst Ramazotti eli Rami

Rami on 130cm korkea russ-ruuna. Ramin omistaa Emilia Teinilä ja poni on myös opetuskäytössä.

Rami on entiseltä ammatiltaan raviponi ja välillä vielä unohtuu ratsastaessa se kolmaskin askellaji. Muuten Rami on todella herkkä ja utelias pörröturkki.

Wanda W eli Fisu

Fisu on 14v pv-tamma. HeA ja 90cm tasolle koulutettu. Fisun on tarkoitus olla opetuskäytössä kunhan saadaan kunto kohdalleen.

Norma Jean

FWB-tamma Ilona on syntynyt 2011. Ilona on aloittanut ratsuhevosen opinnot ja edistyy koko ajan hitaasti mutta varmasti.

Ilonalle kaavaillaan uraa sekä koulu että esteratsastuksessa.

Cantolan Perle de Avril

Viivi on Kantolan oma FWB kasvatti. Syntynyt 2004. Säkäkorkeus 161cm.

Esteitä Viivi on kisannut 130-tasolla ja koulukiemurat sujuvat HeA tasolla.

Viivin ja Anun on tarkoitus jatkaa kilpailemista kunhan terveys saadaan kohdilleen.

Viivi on liisattuna Hyvinkäällä ja palaa mahdollisesti esteradoille.

Asiakkaiden hevoset

Tähti-Nuoli

Suomenhevosruuna Junnu on Kantolassa tehnyt pitkän uran opetushevosena. Nyt hänet on päästetty jo osa-aika eläkkeelle mutta reippaasti pappa porskuttaa.

Junnu on satunnaisessa opetuskäytössä.

Mille-Miro

pieni suuri suokki ruuna Taisto saapui Kantolaan helmikuussa 2015. Touhukas ruuna on suomenpienhevonen mutta korvaa kokonsa suurella tarmolla. Ilostuttaa omistajansa elämää harrasteratsuna.

She Is a Daisy

Daisy on mustankirjava risteytysponi. Daisy toimii omistajiensa Sannin ja Annan harrastepollena hypäten, maastoillen ja kouluratsastuskiemuroita harjoitellen. Satunnaisesti Daisy on myös tunneilla Kantolassa.

Zakira White

Friisiläistamma Zakira muutti Kantolaan huhti-toukokuun vaihteessa. Zakira treenailee kouluratsastusta yhdessä omistajansa Julia Verhan kanssa.

Kiahan Leroy

Lauri on iso puoliverinen ruuna. Iältään 5-vuotias.