Väipäre

Ruuna Väipäre. Väinö on vuonna 2007 syntynyt suomenhevonen.

Väinö on todella kiltti ja kevyesti ratsastettavissa oleva isokoinen ruuna. Tämän ruunan vahvuudet ovat ehdottomasti kärsivällisyys ja sillä voivatkin ratsastaa kaikenikäiset oppilaat.

Simberg High D

Didi on syntynyt Ruotsissa vuonna 2008 ja on rodultaan Welsh sec.B.

Didin toimii omistajansa Maijan esteratsuna ja silloin tällöin käy mukana ratsastustunneilla. Tamma on osaava ja varma esteratsu. Didi on kantakirjattu 2. palkinnolla.

Liberty Girl VW

Lisi on syntynyt vuonna 1999 Hollannissa. Tamma on rodultaan risteytysponi ja toimii nykyisin Kantolassa opetusponina. Lisi on kiltti ja rauhallinen sekä todella osaava sekä este- että kouluratsastuksessa.

Tähti-Nuoli

Suomenhevosruuna Junnu on syntynyt vuonna 1995. Omistajansa silmäterä on hieman jo harmaantunut mutta leppoisat ratsastukset sujuvat hyvin. Junnu on tehnyt pitkän uran ratsastuskoulun opetuskäytössä ollen suosikkiratsujen joukossa herkkyytensä ja innokkuutensa vuoksi. 

Mille-Miro

Suomenpienhevonen Taisto on syntynyt vuonna 2000. Pienuudestaan huolimatta Taistosta löytyy puhtia. Omistajan kanssa harrastamisen ohella Taisto osallistuu sekä este- että kouluratsastustunneille.

Zakira White

Friisiläistamma Zakira on syntynyt 2007 Hollannissa. Omistajaperheen harrastuskaverina Zakira harjoittelee koulukiemuroita ja samoilee maastossa.

Norma Jean

Ilona edustaa suomalaista ratsuhevoskasvatusta ja on syntynyt vuonna 2011. Punarautias tamma on luonteeltaan herkkä ja on ratsukoulutuksessa.

Kiahan Leroy

Isokokoinen hannover-ruuna Lauri on syntynyt Suomessa vuonna 2012.

Hakalan Veli-Matti

Hakala on pirteä ja eloisa suomenhevonen. 2011 syntynyt ruuna on Anun ja Helin yhteinen projekti. Aika näyttää minne asti yhteistyö vie.

She Is a Daisy

Harrasteratsun uraa koko ikänsä tehnyt risteytysponitamma Daisy on syntynyt Belgiassa vuonna 2000. luonteeltaan Daisy on kiltti ja ratsastaessa reipas.

Lara V. St. Patricia

Lara on Hollannissa vuonna 1996 syntynyt shetlanninponitamma. Lara on jo päässyt osa-aika eläkkeelle mutta puhtia mammasta silti löytyy. Satunnaisten ratsastustuntien lisäksi Laran kanssa harrastetaan agilitya, ajetaan kärryillä, maastoillaan ja ratsastetaan kentällä.

Tervsunds Dani

Dani on 2014 Suomesaa syntynyt saksanratsuponiruuna. Danin koulutus on vielä kesken mutta suunnitelmissa siintää kilparadat. Dani on mukana tunneilla osaavilla ratsastajilla.

Ellan Armas

Armas on pirteä suomenpienhevosruuna. Armas käy omistajansa kanssa pitkillä maastoretkillä ja treenailee koulua kentällä.