Väipäre

Ruuna Väipäre. Väinö on vuonna 2007 syntynyt suomenhevonen.

Väinö on todella kiltti ja kevyesti ratsastettavissa oleva isokoinen ruuna. Tämän ruunan vahvuudet ovat ehdottomasti kärsivällisyys ja sillä voikin ratsastaa kaikenikäiset oppilaat.

Simberg High D

Didi on syntynyt Ruotsissa vuonna 2008 ja on rodultaan Welsh sec.B.

Didin toimii omistajansa Maijan esteratsuna ja silloin tällöin käy mukana ratsastustunneilla. Tamma on osaava ja varma esteratsu. Didi on kantakirjattu 2. palkinnolla.

Liberty Girl VW

Lisi on syntynyt vuonna 1999 Hollannissa. Tamma on rodultaan risteytysponi ja toimii nykyisin Kantolassa opetusponina. Lisi on kiltti ja rauhallinen sekä todella osaava sekä este- että kouluratsastuksessa.

Ernst Ramazotti

Ruotsissa vuonna 2008 syntynyt entinen raviponi Rami on rodultaan Gotlannin Russ. Rami on mukava esteponi joka on tasainen ja herkkä ratsastaa.

Vanda W

Fisu on syntynyt vuonna 2003 Hollannissa. Tämä rauhallinen ja hellyydenkipeä tamma on rodultaan puoliverinen. Sillä on mukavat askellajit istua ja esteradat sujuvat hienosti.

Tähti-Nuoli

Suomenhevosruuna Junnu on syntynyt vuonna 1995. Omistajansa silmäterä on hieman jo harmaantunut mutta leppoisat ratsastukset sujuvat hyvin. Junnu on tehnyt pitkän uran ratsastuskoulun opetuskäytössä ollen suosikkiratsujen joukossa herkkyytensä ja innokkuutensa vuoksi. 

Mille-Miro

Suomenpienhevonen Taisto on syntynyt vuonna 2000. Pienuudestaan huolimatta Taistosta löytyy puhtia. Omistajan kanssa harrastamisen ohella Taisto osallistuu sekä este- että kouluratsastustunneille.

Zakira White

Friisiläistamma Zakira on syntynyt 2007 Hollannissa. Omistajaperheen harrastuskaverina Zakira harjoittelee koulukiemuroita ja samoilee maastossa.

Norma Jean

Ilona edustaa suomalaista ratsuhevoskasvatusta ja on syntynyt vuonna 2011. Punarautias tamma on luonteeltaan herkkä ja on ratsukoulutuksessa.

Kiahan Leroy

Isokokoinen hannover-ruuna Lauri on syntynyt Suomessa vuonna 2012.

Hakalan Veli-Matti

She Is a Daisy