Tarjoamme koulutusta nuorille hevosille ja poneille aina satulaan totutuksesta kilpailutukseen. Tavoittenamme on kevyillä avuilla toimiva iloinen ratsuhevonen joka lähtee mielellään töihin.

Otamme koulutukseen myös pieniä poneja!! Anun tyttäret Maija ja Emilia ovat kehittyneet ja kasvaneet ponien ja hevosten keskuudessa. He alkavat olla sopivassa iässä totutttaa pieniä poneja ratsastajaan yhdessä Anun kanssa.

Pikkuponien (ryhmä II enint. 140cm) ratsukoulutuksen hinta on 500e sis alv. 24%. Hintaan sisältyy pihatto/karsinapaikka ja koulutus.

Koulutettavat nuoret hevoset

Tällä hetkellä Kantolassa Anulla koulutuksen alla ovat hevoset Kantolan Vilivonka eli Vilho. Vilho käynnissä 6-vuotiskausi. Kauden tavoitteena on päästä kilpailemaan kenttäratsastuksessa harraste- ja tutustumisluokissa, saada lisää kokemusta koulu- ja esteradoilta sekä harrastaa työajoa.

Toinen ratsukoulutettava on 4v. FW-tamma Norma Jean. Ilona on saapui tallille kesäkuun -14 puolessa välissä. Sillä on muutaman kerran ollut satula selässä edellisessä paikassa. Kantolassa ollaan edetty rauhallisesti ja tehty talutusharjoituksia sekä opeteltu yleisivistystä tallikäyttäytymisessä.

Ilonan koulutus on edennyt jo ratsastajaan kanssa maastoiluun sekä kentällä lyhyisiin koulutehtäviin sekä puomityöskentelyyn.

Nuorten hevosten koulutuksessa Anua avustaa Heli Heino joka onkin pitkälti vastannut Vilhon opetuksesta Anun ohjauksessa.

 

 

 

3-vuotiaan ratsastajaan totutus.

Heli ja Ilona (Norma Jean) liinaamassa ennen selkään nousua.

Ilonan ratsutus etenee suunnitelmien mukaan.

Ilona valmisteltu varsanäyttelyä varten

Juoksutuksessa

selästä ensimmäistä kertaa "irtona"

Joskus on vähän villimpiä päiviä

Ja kesällä otetaan rennosti